Lid worden

Dat doe je in twee eenvoudige stappen.

Stap 1:
Vul het onderstaande formulier in en mail het ingevulde formulier aan onze ledenadministratie (ledenadministratie@kvviking.com).

Opgaveformulier
proeftrainingen

Bij ontvangst van het formulier zal de ledenadministratie contact met je opnemen en je informeren bij welk team je, gratis, een aantal proeftrainingen kan bijwonen voordat je stap 2 zet.

Als je de afgesproken proeftrainingen hebt bijgewoond zal er contact met je opgenomen worden om van je te horen of je definitief lid wil worden.
Bij een positief antwoord wordt stap 2 in gang gezet.

Stap 2
Heb je besloten dat je lid wilt worden van Viking, vul dan direct het onderstaande formulier in.

Aanmeldingsformulier K.V. Viking

Het formulier moet voorzien van een handtekening ingeleverd worden bij de ledenadministratie.

Ledenadministratie KV Viking
p/a Kotter 35
3961KR Wijk bij Duurstede

Voor overleg of verdere toelichting kun je telefonisch contact opnemen: tel 0343-578305

Als je je aanmeldt als lid ga je ook contributie betalen. De technische commissie gaat kijken in welk team je kunt gaan spelen. Het is mogelijk dat dat in een ander team is dan waar je hebt getraind. Uiteraard wordt dit met je besproken.

Eenmaal lid van Viking …? Als je lid wordt van Viking krijg je daar veel voor terug. Om je echter veel te kunnen geven zul je ons ook de helpende hand moeten toesteken. Lees hierover meer onder onder vrijwilligers.

Contributie

 

Voor het seizoen 2016-2017 is de volgende maandelijkse contributie vastgesteld:

Soort lid Contributie per maand in euro
Senioren 25,50
Junioren (A) 22,25
Aspiranten (B, C en D) 19,25
Pupillen (E en F) 16,75
Kangoeroes (0-6 jaar) 10,00 per 5 trainingen
Recreant 16,25
Niet spelend lid 7,25
Ouderlid 1,25

Bij niet tijdig betalen van de contributie, ontvangt u een herinnering. Bij een derde herinnering volgt een schorsing. Een en ander conform het huishoudelijk reglement.

Je lidmaatschap opzeggen

Als je jouw lidmaatschap bij Viking wilt beeindigen, dien je tijdig op te zeggen in verband met de bijdrage die Viking aan de KNKV moet afdragen. Je opzegging moet voor 01 juni bij ons binnen zijn. Als je dit later doet, moet je tot het einde van het lopende jaar contributie betalen (dus tot 01 juni van het daaropvolgende jaar). Opzeggen moet je altijd schriftelijk doen bij de ledenadministratie.